Escape rooms

SPANNING & SENSATIE BIJ ESCAPE ROOM WINTERSWIJK

Escape Rooms zijn hot! Beleef een onvergetelijke escape room ervaring in één van onze unieke escape rooms! Ontrafel het Mysterie van Mondriaan of ga op zoek naar de Golden Flügel in de Après-Ski Escape Room (battle!) Door onze grote lounge en het grootste aanbod escape rooms in de regio (3 rooms, 2 kinder escape rooms!) is onze locatie uitermate geschikt voor grote groepen en bedrijven. Teambuildingsactiviteiten, teamuitjes, vrijgezellenfeesten, familiedagen, kinderfeestjes; Escape Room Winterswijk is the place to be!

Voor meer info klik door naar de site die we hiervoor hebben: https://www.escaperoomwinterswijk.nl/

 

Après-Ski Escape Room (2 tot 14 personen)
Beleef nu je meest ultieme escape room-ervaring in onze allernieuwste escape room in samenwerking met Flügel Nederland: de Après-Ski Escape Room – THE BATTLE.
Een sensationele escape room, waarbij al je zintuigen geprikkeld worden én waarbij je -als enige in de regio- met 2 teams tegen elkaar kunt strijden om de winst! Durf jij het aan?! The battle is on!
Tijdens een gezellige avond in de kroeg winnen jullie met radje draaien de geheime hoofdprijs. Jullie worden vervolgens op een onbekende locatie in de sneeuw gedropt, met als doel deze ultieme hoofdprijs als eerste te bemachtigen. Volgens de geruchten zou deze verstopt zijn in een geheime Après-Ski bar, maar.. dan zullen jullie deze wel eerst moeten zien te vinden.. Jullie hebben nog 60 minuten tot de laatste lift teruggaat, zorg dat je ‘m niet mist.. Een uniek, zenuwslopend spel in een verrassende omgeving, waarbij twee teams tegen elkaar strijden om de winst! In deze escape room zul je al je zintuigen moeten gebruiken om de zichtbare én onzichtbare puzzels en sloten te kraken en is samenwerking een vereiste. Denk jij dat je het red binnen een uur?! Bewijs het ons en boek snel dit onvergetelijke Après-Ski-avontuur.

 

 

HET MYSTERIE VAN MONDRIAANDe escape room
Ga met jouw team de uitdaging aan om binnen een uur te ontsnappen. Door samen te werken ga je de meest verrassende puzzels, raadsels en geheimen zo snel mogelijk oplossen. Lukt het jullie binnen de tijd te ontsnappen uit de escape room?
Het verhaal
‘Wetenschappers hebben ontdekt dat Piet Mondriaan zijn hele leven lang een groot geheim met zich mee heeft gedragen. Ze hebben alleen géén idee wat dat geheim is.. Wereldwijd is er nu een klopjacht gestart, omdat iedereen als eerste het mysterie van Mondriaan wil ontrafelen. Gedurende zijn leven heeft hij aanwijzingen achter gelaten voor hen die hem het beste kennen. Jouw team krijgt de unieke kans om terug in de tijd te gaan en Mondriaans leven her te beleven. Wie weet vinden jullie de aanwijzingen die leiden tot zijn grote geheim.. Maar, let op, je krijgt deze kans maar één keer en je hebt maar 60 minuten. Verpest het niet, want voor je het weet een ander er met de primeur van door..’
Durf jij met je team de uitdaging aan te gaan?! << Boek nu online! >>
Het Mysterie van Mondriaan is een fictief verhaal, gebaseerd op de feiten die bekend zijn over het leven van Piet Mondriaan. Voor mensen die geen interesse in Mondriaan hebben zal dit gewoon een onwijs gave, uitdagende escape room zijn (absoluut niet saai!); kennis van of interesse in Mondriaan is absoluut niet nodig.
Voor mensen die wél interesse hebben in Mondriaan zal het een feest der herkenning zijn, door verschillende elementen uit zijn leven die terugkomen in de escape room. Deze escape room is ontstaan in samenwerking met Villa Mondriaan en is onderdeel van internationale themajaar ‘De Stijl – Mondriaan to Dutch Design.’